Yoga therapie

Er kunnen momenten zijn dat een groepsles yoga te veel is voor je. Door ziekte, een blessure, rouwverwerking, burn-out (en zo kan ik nog wel even doorgaan) kies je er misschien voor om 1 op 1 lessen te gaan volgen. Geen standaard lessen maar lessen die geheel op jouw behoeften en lichaam zijn aangepast. Lessen waarin je weer thuis komt in je lichaam zonder angst om oefeningen te doen die pijn veroorzaken.

Bij yoga therapie worden de lessenĀ  1 op 1 gegeven. Na een kennismaking maak ik voor jou een les die past bij jou. Bij jouw lichaam, zodat er weer, pijnloos, beweging komt. Bij jouw hoofd, we passen samen de les aan naar wat voor jou die dag nodig is.

De lessen bevatten oefeningen uit verschillende stromingen van yoga en kies ik zorgvuldig voor je uit. Om deze lessen zo goed mogelijk te laten aansluiten op jou plannen we eerst een intake in. Hierin maken we uitgebreid kennis met elkaar en kijk ik welke bewegingen jouw lichaam nodig heeft.

Iedere les duurt 90 minuten en wordt gegeven in mijn Huisstudio Connected.

Mijn specialisatie ligt vooral op het gebied van HSP, HB en stress- en burn-out klachten. Voor je vrij om ook voor andere klachten contact met mij op te nemen, da kijken we samen wat het beste is voor jou.

Mocht je meer willen weten over deze vorm van therapie dan kun je via de contact pagina een bericht sturen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.