Slow down

Soms kom ik thuis, trek mijn schoenen uit, grijp mijn hond in haar nekvel en plof samen met haar op de bank. Ontspanning: check. Hoofd: uit. Heerlijk, mijn werkdag ligt meteen mijlenver achter mij.

Andere dagen blijft mijn werk me achtervolgen. Ik mijn hoofd blijven plannen ontstaan, oplossingen voor problemen, to do lijstjes lijken vanuit het niets te ontstaan en nooit meer te verdwijnen. Prima als ik er mee aan de slag kan, maar een beetje jammer van mijn vrije tijd als dat maar door blijft malen in mijn hoofd.

Wellicht herken je dit enorm en kost het jou langer dan een yogales om je hoofd uit te zetten. Zoals een student laatst zie na een restorative les “Dit is precies wat ik nodig heb, want ik merk nu pas dat mijn hoofd niet stopt”.

Wil je echt even een avond voor jezelf plannen? Niet weggezakt voor de t.v. waarbij je toch weer allemaal prikkels over je heen gestort krijgt? Dan heb ik iets leuks voor je. Vanaf vandaag geef ik bij Love for yoga voor mijn restorative les (start om 20:00) ook een yin les (start om 18:30). Hoe fijn is dat! Je kan tussen de lessen je matje laten liggen, even naar beneden schuifelen voor een kopje thee en zo, hop, weer verder. Ik heb er zin in. Jij ook? Geef je dan op via de website van love for yoga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.