Slaap lekker

Ik ben er meestal enorm goed in, slapen. Alleen in het vliegtuig wil het niet lukken, maar verder slaap ik eigenlijk altijd als een roosje. Als ik dus merk dat ik niet in slaap kan vallen, vroeg wakker wordt of ‘s nachts wakker wordt en blijf dan weet ik meteen dat er iets niet helemaal in orde is.

Toch hoor ik vaak van vrienden dat ze slecht slapen. Soms is het zelfs al zo ver dat ze het normaal zijn gaan vinden. Maar goed slapen is eigenlijk de basis voor een goede dag. Als je al moe begint, hoeft er maar weinig mis te gaan om je uit balans te krijgen.

Soms is er niets aan te doen, helaas. Een jonge baby (en soms ook oudere kinderen) zorgt er nu eenmaal voor dat de ouders minder slapen dan vroeger. Maar er zijn ook dingen die wel kunnen bijdragen aan een goede slaap. In deze workshop leer je waarom slaap belangrijk is en wat jij kunt doen om lekker te slapen. En daarna….een heerlijke yoga les met een yoga nidra zodat je daarna zo je bed in kunt rollen.

Deze workshop stond eigenlijk zoals je ziet in de planning voor 12 mei, maar zal net als de Stress Less workshop binnenkort online komen. Hoe fijn is dat! Dan kun je de practice gewoon thuis naast je bed doen, op een moment dat het voor jou goed uit komt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.