Over mij

Nienke Denekamp

Ik leer je alles over de body mind roadmap voor minder stress.

De body mind roadmap geeft mensen een lichter en zachter leven. Door de tools in te zetten maak je weer contact met je lichaam en weet je niet alleen hoe je nu stress te lijf moet gaan, maar heb je ook de vaardigheden om hier on de toekomst zelf mee te dealen. Een pakket vol vaardigheden en kennis voor de rest van je leven.

Wil je zelf mensen op dit pad begeleiden? Daar kan ik je mee helpen. Na jaren voor de klas hebben gestaan kun je best zeggen dat lesgeven mijn spuerpower is. En dit zet ik graag in om jou alles te leren over deze roadmap.

Vol inspiratie

Mijn grootste hobby is lezen. Naast mijn bed ligt een stapel boeken en mijn e-reader is heilig. Hoewel ik enorm kan genieten van een romantische novelle of een spannende thriller begraaf ik me het liefst in boeken over stress. En de mooiste dingen die ik lees deel ik graag met jou. Ik vertel je niet alleen de theorie maar laat je ook de praktijk ervaren en illustreer graag met voorbeelden uit mijn praktijk.

Gezocht: een ontspannen leven

Ik geloof dat we allemaal op zoek zijn naar dat ontspanenn leven. En dat de quick fix of alleen praten daar niet genoeg voor doet. Om ontspannen te leven moet je aan zowel body als mind werken, en ik wil je inspireren om vanuit deze gedachten met warmte mensen te begeleiden naar dar leven waar ze zo naar verlangen.

Weet je, het is ook spannend om de stap te maken naar het begeleiden van mensen met stress. Wat moet je doen tijdens zo’n sessie? Hoe help je iemand nou echt? Tijdens de opleiding geef ik je tips en bespreken we samen hoe je jouw praktijk van de grond kunt krijgen. Wil je dit zelf ervaren? Kijk dan naar mijn online coachingsprogramma.

Wil jij ook mensen een stress less leven laten ervaren?

  • Leren waar stress vandaan komt en wat het effect is op je lichaam
  • Ervaren hoe jouw lichaam voelt als het geen stress ervaart
  • Leren wat jij kunt doen om je lichaam te ontspannen
  • Hoe om te gaan met stress, een positieve mindset ontwikkelen
  • Een dagelijkse routine ontwerpen die bij jouw stress less leven past
  • Je leven lichter leven
  • De connectie terug vinden met je lichaam, de natuur en jezelf

Neem dan nu contact op voor meer informatie over de opleiding.