Online yoga

We leven in rare tijden. Wat ergens in ver China begon als een griepje (ja, ik geef eerlijk toe dat ik het toen zo zag) zorgt er inmiddels voor dag ik al bijna 2 weken thuis zit. Niet omdat ik ziek ben maar om te voorkomen dat andere mensen ziek worden. Om er voor te zorgen dat de zorg nog genoeg kan zorgen.

Als gevolg daarvan geef ik dus nu geen yogalessen, geen yoga therapie en geen begeleidingen aan HB-ers. Tenminste, niet in een studio of op een school. Maar wel online! Inmiddels kun je op mijn Facebook pagina iedere week een fijne yin les vinden.

In de tussentijd ben ik druk bezig om al die online systemen eigen te maken. Worstel ik me door online presentaties over filmen, spit ik Facebookpagina’s over Zoom door en probeer ik zelf mijn filmpjes te bewerken. En ik merk dat ik er, ondanks links en rechts wat frustratie, blij van wordt. Want zo kan ik blijven delen, mensen van een afstandje ondersteunen. Dus hopelijk komt er snel een extra tabblad op mijn website “online”. Waar je lessen en workshops kunt vinden die je gewoon thuis kunt doen. Of in de tuin als de zon zo fijn blijft schijnen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.