Online coaching bij stress

Hoofdpijn, last van je nek, buikpijn, slecht slapen, snel boos, haar uitval, het koud hebben, hartkloppingen. Dit kunnen allemaal symptomen zijn van stress. Misschien ervaar je 1 of meerdere dingen van het lijstje, of heb je andere klachten waarvan je weet dat het veroorzaakt wordt door stress.

Wat kun je zelf doen tegen stress?

Veel mensen willen weten wat ze kunnen doen tegen stress. En gelukkig zijn er ook dingen die je zelf kunt doen om stress te verminderen. Ik heb de beste tips bij elkaar gezet en daar een online programma van gemaakt. Zodat jij, thuis, in je eigen tempo aan de slag kunt met jouw stress.

Hoe werkt het online programma?

In dit programma ga ik je laten zien wat stress doet met jouw lichaam en hoe stress je hersenen beïnvloed. Ik geloof er heel erg in dat het helpt om te weten wat er gebeurt in je lichaam zodat je extra gemotiveerd bent om de veranderingen te maken. Want we gaan in iedere sessie ook aan de slag met de tips. In de sessies zitten korte tips maar ook oefeningen om je meer bewust te maken. We sluiten de sessies af met bewegen, niet te intensief (dit zijn oefeningen die iedereen kan!) maar genoeg om de connectie met ons lichaam te maken.

De sessies hieronder zijn nu nog los te boeken en kunnen in je eigen tempo gekeken worden. Je kan de sessie tussendoor stop zetten en op een later moment verder kijken als je meer tijd nodig hebt voor een oefening. Je kan een sessie, of een deel daarvan, ook meerder keren kijken om zo bijvoorbeeld de ontspanningsoefeningen vaker te doen.

Sommige opdrachten worden buiten uitgevoerd

De sessies

Stress Less Sessie 1: In deze eerste sessie gaan we ontdekken hoe het stress systeem in het lichaam werkt en hoe we dit met lichamelijke oefeningen kunnen kalmeren. Klik hier voor sessie 1.

Stress Less Sessie 2: In deze sessie gaan we kijken naar ons energieniveau en hoe we dat kunnen beïnvloeden. Klik hier voor sessie 2.

Stress Less Sessie 3: In deze sessie gaan we ons verdiepen in slaap. We onderzoeken hoe we slapen en vooral hoe wet beter kunnen slapen. Klik hier voor sessie 3.

Stress Less Sessie 4: In deze sessie gaan we ons innerlijk landschap verkennen en vinden we de kracht in onszelf. Klik hier voor sessie 4.

Stress Less Sessie 5: In deze sessie gaan we kijken naar de invloed van stress op onze manier van eten en gaan we kijken naar mindfulness en eten. Klik hier voor sessie 5.

Ontspannen met yoga

Wil je graag yoga gebruiken om, naast dit programma extra te ontspannen? Kijk dan op mijn yoga pagina voor online en offline lessen.